Seuran toimihenkilöt voivat hakea seuran käyttäjäoikeudet Pelipaikkaan. Nämä hakemukset hyväksyy seuran pääkäyttäjä.

Seuran pääkäyttäjäoikdeut myönnetään vain seuran puheenjohtajille, hallituksen jäsenille tai heidän nimeämillensä henkilöille. Seuran pääkäyttäjähakemuksen hyväksyy Suomen Palloliitto.

Käyttäjäoikeudet haetaan rekisteröitymällä Pelipaikan kirjautumissivulta.

Valitse "Rekisteröi", niin pääset aloittamaan rekisteröintisi.

Olet saanut nyt sähköpostiisi viestin (siirry sähköpostiisi), jossa voit aktivoida käyttäjätunnuksesi avaamalla vahvistuslinkin kohdasta "Vahvista".

Jos linkki ei toimi, kopioi alla oleva osoite selaimesi osoitekenttään.

Avattuasi linkin, voit kirjautua luomillasi tunnuksilla klikkaamalla "Kirjaudu".

Nyt kun olet rekisteröinyt itsesi, kirjaudu Pelipaikkaan syöttämällä luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja klikkaa "Kirjaudu sisään"

Valitse "Hae seurakäyttöoikeuksia"

Valitse Organisaation nimi, eli kirjoita seuran virallinen nimi, johon haet seurakäyttöoikeuksia.

Valitse rooli / roolit, joita haet.
Huomio! Voit valita myös useamman roolin (pitämällä Ctrl näppäimen pohjassa).

Seuran pääkäyttäjä (hakemuksen hyväksyy Suomen Palloliitto)

• Raportit

• Käyttöoikeuksien hallinta

Seuran sihteeri (hakemuksen hyväksyy seuran pääkäyttäjä)

• Raportit

• Seuran tietojen muokkaus

• Seura ja joukkuetoimihenkilöiden rekisteröinti

• Henkilötietojen pyytäminen

Seurakäyttäjä (hakemuksen hyväksyy seuran pääkäyttäjä)

• Raportit

• Henkilötietojen pyytäminen

• Amatööri- ja harrastepelaajien rekisteröinti

• Valmentajien rekisteröinti

Seuran sopimuspelaajien käsittelijä (hakemuksen hyväksyy seuran pääkäyttäjä)

• Raportit

• Sopimuspelaajien hallinnointi

Seuran rahastonhoitaja (hakemuksen hyväksyy seuran pääkäyttäjä)

• Raportit

• Maksujen käsittely

Valittuasi seuran ja roolin, saat järjestelmältä ilmoituksen.
__ __ __

Saat sähköpostiisi ilmoituksen hakemuksesi siirtymisestä seuran käsiteltäväksi.
__ __ __

Seuran toimihenkilöt voivat hakea seuran käyttäjäoikeudet Pelipaikkaan. Nämä hakemukset hyväksyy seuran pääkäyttäjä.

Seuran pääkäyttäjäoikeudet myönnetään vain seuran puheenjohtajille, hallituksen jäsenille tai heidän nimeämillensä henkilöille. Seuran pääkäyttäjähakemuksen hyväksyy Suomen Palloliitto.