Seuran toimihenkilöt voivat hakea seuran käyttäjäoikeudet Pelipaikkaan. Nämä hakemukset hyväksyy seuran pääkäyttäjä.

Seuran pääkäyttäjäoikdeut myönnetään vain seuran puheenjohtajille, hallituksen jäsenille tai heidän nimeämillensä henkilöille. Seuran pääkäyttäjähakemuksen hyväksyy Suomen Palloliitto.

Pelipaikan kirjautumissivulta pääset rekisteröimään tietosi järjestelmään

kohdasta "Rekisteröi".

- Syötä sähköpostiosoitteesi
- Luo salasana
- Vahvista salasana
- Kirjoita etunimi
- Kirjoita sukunimi

Klikkaa "Rekisteröi".

Jos rekisteröinti onnistui, järjestelmä ilmoittaa, että saat rekisteröinnistäsi viestin sähköpostiisi.
__ __ __

Tilisi aktivointi:

Olet saanut sähköpostiisi ilmoituksen rekisteröinnistäsi.

Klikkaa "Vahvista" (Confirm) -linkkiä aktivoidaksesi tilisi.

Mikäli linkki ei toimi, kopioi sen alla oleva osoiterivi ja liitä se selaimesi osoitekenttään.
__ __ __

Kun linkki avautuu, klikkaa kohdasta "Kirjaudu".

Sinulle avautuu kirjautumissivu.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, jonka aiemmin loit rekisteröintisi yhteydessä, ja klikkaa "Kirjaudu sisään".
__ __ __

Hyväksy käyttöehdot (terms and conditions).
__ __ __

Tämän jälkeen pääset valitsemaan seuran (aloita kirjoittamalla seuran virallinen nimi), jossa toimit toimihenkilönä ja toimihenkilöroolia:

(seuraavassa tehtäviä, joita eri käyttäjärooleilla pääsee hallinnoimaan)

Seuran pääkäyttäjä (hakemuksen hyväksyy Suomen Palloliitto)

• Raportit

• Käyttöoikeuksien hallinta

Seuran sihteeri (hakemuksen hyväksyy seuran pääkäyttäjä)

• Raportit

• Seuran tietojen muokkaus

• Seura ja joukkuetoimihenkilöiden rekisteröinti

• Henkilötietojen pyytäminen

Seurakäyttäjä (hakemuksen hyväksyy seuran pääkäyttäjä)

• Raportit

• Henkilötietojen pyytäminen

• Amatööri- ja harrastepelaajien rekisteröinti

• Valmentajien rekisteröinti

Seuran sopimuspelaajien käsittelijä (hakemuksen hyväksyy seuran pääkäyttäjä)

• Raportit

• Sopimuspelaajien hallinnointi

Seuran rahastonhoitaja (hakemuksen hyväksyy seuran pääkäyttäjä)

• Raportit

• Maksujen käsittely

Valittuasi seuran ja roolin, saat järjestelmältä ilmoituksen.
(voit valita useamman roolin pitämällä Control (Ctrl) näppäintä alhaalla klikatessasi roolia)
__ __ __

Saat sähköpostiisi ilmoituksen hakemuksesi siirtymisestä seuran käsiteltäväksi.
__ __ __

Seuran toimihenkilöt voivat hakea seuran käyttäjäoikeudet Pelipaikkaan. Nämä hakemukset hyväksyy seuran pääkäyttäjä.

Seuran pääkäyttäjäoikdeut myönnetään vain seuran puheenjohtajille, hallituksen jäsenille tai heidän nimeämillensä henkilöille. Seuran pääkäyttäjähakemuksen hyväksyy Suomen Palloliitto.