Olet saanut nyt sähköpostiisi viestin (siirry sähköpostiisi), jossa voit aktivoida käyttäjätunnuksesi avaamalla vahvistuslinkin kohdasta "Vahvista".

Jos linkki ei toimi, kopioi alla oleva osoite selaimesi osoitekenttään.

Avattuasi linkin, voit kirjautua luomillasi tunnuksilla klikkaamalla "Kirjaudu".

Nyt kun olet rekisteröinyt itsesi, kirjaudu Pelipaikkaan syöttämällä luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja klikkaa "Kirjaudu sisään"

Valitse "Liitä aiempaan rekisteröintiin" ja lisää PalloID numerosi ja syntymäaikasi muodossa vuosi-kuukausi-päivä (vvkkpp).

Valitse "Liitä henkilötietosi".