Pääset rekisteröitymään Pelipaikan kirjautumissivulta:

https://www.palloliitto.fi/pelipaikka

Kohdasta "Kirjaudu pelipaikkaan".

Ohjeet:

Valitse "Rekisteröi", niin pääset aloittamaan rekisteröintisi.

Syötä tietosi ja luo salasana. Vahvista salasana.
Hyväksy ehdot ja "Lähetä" (Signup)

Olet saanut nyt sähköpostiisi vahvistusviestin (siirry nyt sähköpostiisi), jossa voit aktivoida käyttäjätunnuksesi avaamalla vahvistuslinkin kohdasta "Vahvista".

Jos linkki ei toimi, kopioi sähköpostiviestissäsi "Vahvista" kuvakkeen alla oleva osoite ja liitä se selaimesi osoitekenttään.
(älä käytä tämän ohjeen kuvakkeen osoitetta)

Avattuasi sähköpostissasi linkin, voit kirjautua äsken luomillasi tunnuksilla klikkaamalla "Kirjaudu".

Nyt kun olet rekisteröinyt itsesi, kirjaudu Pelipaikkaan syöttämällä äsken luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja klikkaa "Kirjaudu sisään"

Kun olet uusi pelaaja / käyttäjä, valitse "rekisteröi itsesi" ja valitse millä roolilla rekisteröit itsesi. (pelaaja, valmentaja, erotuomari, joukkueen toimihenkilö,

seuran toimihenkilö)
Jokainen rooli rekisteröidään erikseen, samalla rekisteröinnillä rekisteröidään vain yksi rooli.

Täydennä henkilötietosi ja hyväksy ehdot.

Täydennä yhteystietosi.

Valitse rekisteröinnin tyyppi, eli kun olet valinnut rekisteröiväsi itsesi pelaajana, valitse seura ja laji.

Amatööripelaaja -> ei dokumentteja. Yksittäinen henkilö voi rekisteröityä vain amatööripelaajana. Harraste-/kortteli- ja sopimuksellisen amatööri- sekä ammattilaispelaajan rekisteröi seura.

Kun pelaajalla ei ole voimassa olevaa pelipassia, lisää järjestelmä sen automaattisesti. Vakuutus tulee valita itse oman tarpeensa ja sarjatasonsa mukaisesti. Vakuutuksista löytyy lisätietoa https://www.palloliitto.fi/pelipaikka

Valitse "maksa nyt".

Yhteenveto sivulta löytyvät rekisteröidyn pelaajan tiedot sekä valittujen tuotteiden yhteissumma.
Siirry valitsemaan maksutapaa.

Voit valita maksutavaksi joko verkkopankkimaksun tai tilisiirron (maksulinkki). Valitse oma pankkisi ja siirry maksamaan.
Voit myös valita tilisiirron, jolloin järjestelmä lähettää maksulinkin sähköpostiosoitteeseen,
jonka voit kirjoittaa sille varattuun kenttään klikattuasi tilisiirto kuvaketta.