Huom! Jos pelaat myös itse, suorita oma rekisteröintisi ensin ja vasta sen jälkeen lisää alaikäinen lapsi oman tilisi alle.

Valitse "Rekisteröi", niin pääset aloittamaan rekisteröintisi.

Olet saanut nyt sähköpostiisi viestin (siirry sähköpostiisi), jossa voit aktivoida käyttäjätunnuksesi avaamalla vahvistuslinkin kohdasta "Vahvista".

Jos linkki ei toimi, kopioi alla oleva osoite selaimesi osoitekenttään.

Avattuasi linkin, voit kirjautua luomillasi tunnuksilla klikkaamalla "Kirjaudu".

Nyt kun olet rekisteröinyt itsesi, kirjaudu Pelipaikkaan syöttämällä luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja klikkaa "Kirjaudu sisään"

Voit palata omalle etusivullesi ja tehdä tarvittaessa toisen rekisteröinnin.

Mikäli haluat kirjautua ulos järjestelmästä:

Valitse "ratas" kuvake.
- Kirjaudu ulos

"Ratas kuvakkeen alta;
- Pääset takaisin "omat tiedot" etusivulle.
- "My Registrations" valikon alta löytyy kaikki pelaajat, jotka olet omien käyttäjätunnustesi alle rekisteröinyt.

Kun uusi pelaaja on rekisteröity, saa hänen seuransa siitä ilmoituksen ja seura käsittelee pelaajan rekisteröinnin. Kun seura on hyväksynyt pelaajan rekisteröinnin, muuttuu pelaajan tila aktiiviseksi.