Huomioi! Jos aikuinen, joka rekisteröi alaikäisen lapsen omien tietojensa alle, on itsekin pelaaja, tulee hänen rekisteröidä ensin itsensä ja vasta tämän jälkeen

rekisteröi alaikäisen lapsen omien tunnustensa alle.

Palaa omalle etusivullesi ja voit tarvittaessa tehdä vielä muun rekisteröinnin.

Jos haluat kirjautua ulos, valitse sivun oikeasta kulmasta "Ratas" kuvake.

"Ratas" kuvakkeen alta pääset;

- Kirjautumaan ulos

- "Omat tiedot" etusivullesi.

- "My registrations" valikon alta löydät pelaajat, jotka olet rekisteröinyt käyttäjätunnuksesi alle.

Kun uusi pelaaja on rekisteröity, menee siitä ilmoitus seuralle. Seura käsittelee pelaajan rekisteröinnin ja kun seura on hyväksynyt sen, muuttuu pelaajan tila aktiiviseksi.