Kun olet pelannut aiemmin rekisteröidy seuraavasti uudistamaan pelipassisi Pelipaikassa.

Yksittäinen pelaaja voi rekisteröityä ainoastaan amatööripelaajaksi. Harraste-/korttelipassi-, sopimuksellinen amatööri-
ja ammattilaispelaajan rekisteröi seura.

1.Käyttäjänimenä käytä toimivaa sähköpostiosoitettasi.

Luo itsellesi salasana.

Valitse "rekisteröi".

2. Syötä toimiva sähköpostiosoitteesi, sukunimi, etunimi sekä luo salasana ja vahvista luomasi salasana.
Hyväksy ehdot ja valitse "Signup" (Lähetä).

3. Siirry sähköpostiisi, josta löydät vahvistusviestin.
Klikkaa vahvistusviestissä olevaa kuvaketta "Vahvista".
Jos kuvake ei toimi, kopioi sen alla oleva osoite, ja liitä se selaimesi osoiteriville.

4. Klikattuasi "Vahvista" tai syötettyäsi sen alla olevan osoitteen selaimesi osoiteriville, saat ilmoituksen rekisteröinnin vahvistamisesta.

Nyt olet siis luonut itsellesi käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoite) ja salasanan.

Valitse "Kirjaudu"-linkki, joka ohjaa sinut kirjautumissivulle kirjautumaan järjestelmään luomillasi tunnuksilla.

5. Sinut on ohjattu nyt kirjautumissivulle.

Syötä käyttäjätunnuksesi (sähköposti ja luomasi salasana)

Valitse "Kirjaudu  sisään".

6. Valitse "Liitä aiempaan rekisteröintiin".

(kun pelaaja on pelannut aiemmin, hänen tietonsa on jo rekisteröity aiempaan järjestelmään ja tässä kohtaa liitetään tiedot uusien käyttäjätunnusten alle Pelipaikkaan)

7. Syötä PalloID numero (jos numeroa ei ole tiedossa, saat sen seurastasi, piiristäsi tai tuki@palloliitto.fi).

Syötä syntymäaikasi muodossa vuosi/kuukausi/päivä (esimerkin syntymäaika on 01.01.1990 ja merkitään muodossa 900101)

Valitse "Liitä henkilötietosi".

8. Nyt voit uudistaa rekisteröintisi.

Valitse "Uudista" ("Renew")

9.

10.

11. Kun pelaajalla ei ole kuluvalle kaudelle voimassa olevaa pelipassia, tarjoaa järjestelmä automaattisesti pelipassin laskulle.
Pelaaja valitsee itse tarvittaessa sarjapaikan tai iän mukaisen vakuutuksen.

Lisätietoja vakuutuksista löydät sivuiltamme https://www.palloliitto.fi/pelipaikka/kauden-2017-pelipassi-ja-vakuutukset

Valitse "maksa nyt".

"Jatka".

12.

13.

Valitse maksutavaksi joko oma verkkopankki kuvake, jolla pääset suoraan maksamaan maksun tai maksulinkin, jonka saat valitsemalla tilisiirto kuvakkeen.

Tilisiirto kuvakkeesta pääset lähettämään maksulinkin eteenpäin maksun maksajalle syöttämällä hänen sähköpostiosoitteensa kenttään, joka löytyy linkistä.

14.

15. Kun verkkomaksu on suoritettu, palaa palveluntarjoajan sivulle.