Aloita rekisteröinti Pelipaikan kirjautumissivulta.

https://www.palloliitto.fi/pelipaikka

Kohdasta "Kirjaudu pelipaikkaan".

Ohjeet:

Valitse "Rekisteröi", niin pääset aloittamaan rekisteröintisi.

Olet saanut nyt sähköpostiisi viestin (siirry sähköpostiisi), jossa voit aktivoida käyttäjätunnuksesi avaamalla vahvistuslinkin kohdasta "Vahvista".

Jos linkki ei toimi, kopioi alla oleva osoite selaimesi osoitekenttään.

Avattuasi linkin, voit kirjautua luomillasi tunnuksilla klikkaamalla "Kirjaudu".

Nyt kun olet rekisteröinyt itsesi, kirjaudu Pelipaikkaan syöttämällä luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja klikkaa "Kirjaudu sisään"

Kun olet kirjautunut sisään, jatka haluamaasi rekisteröintiä erillisten ohjeiden mukaisesti:

(voit rekisteröidä itsesi pelaajana, voit rekisteröidä alaikäisen lapsesi omien tunnustesi alle,

voit rekisteröidä itsesi valmentajana tai muuna seuran toimihenkilönä)

Kun olet rekisteröinyt itsesi, voit jatkossa kirjautua käyttäjätunnuksillasi (eli sähköpostiosoite

ja luomasi salasana).