Jos et ole vielä rekisteröinyt itseäsi Pelipaikan käyttäjäksi, aloita rekistäytymällä. Ks. erilliset ohjeet.

Kirjaudu Pelipaikkaan kirjautumissivulta:

https://www.palloliitto.fi/pelipaikka

Kohdasta "Kirjaudu Pelipaikkaan".

Kirjauduttuasi, valitse sivun oikeasta reunasta kohta "Lisää laji" (Add Player Role).

(Samat ohjeet käyvät sekä lisäämään lajiksi futsal sellaiselle pelaajalle, jolla on jo lajina jalkapallo, sekä lisäämään lajiksi jalkapallo, sellaiselle pelaajalle, jolla on jo lajina futsal.

Mikäli pelaajalla on jo rekisteröitynä kyseinen laji, tulee aloittaa pelaajasiirto (uusi seura aloittaa) saadakseen kyseisessä lajissa pelioikeuden seuraan (jos se on toisessa seurassa).)

Tarkasta, että henkilötiedot ovat oikein.
Valitse "jatka".

Tarkasta että yhteystiedot ovat ajan tasalla. Tee korjaukset tarvittaessa ja valitse "jatka".

Valitse organisaatio (Seura), jossa pelaat.
Valitse laji (jalkapallo tai futsal).

Valitse "jatka".

Järjestelmä antaa herjan, mikäli sinulla on jo kyseisen lajin edustus (toisessa seurassa) ja pyytää aloittamaan pelaajasiirron (uusi seura aloittaa pelaajasiirron).

Valitse "jatka".

Jos sinulla on jo toiseen lajiin ostettu pelipassi kuluvalle kaudelle, järjestelmä tekee "nolla-laskun". Voit tässä vaiheessa valita myös tarvittaessa vakuutuksen.

Lisätietoa vakuutuksista löydät sivuiltamme: https://www.palloliitto.fi/pelipaikka/kauden-2017-pelipassi-ja-vakuutukset

Valitse "jatka".

Valitse "jatka", jolloin rekisteröinti menee käsiteltäväksi seuraasi.

Uuden lajin rekisteröinti odottaa seuran hyväksyntää ja aktivoituu, kun seura on hyväksynyt rekisteröinnin.

Omalta etusivultasi näet rekisteröintisi (roolin, lajin, tason ja seuran sekä onko rekisteröinti aktiivinen, odottaa tilassa vai passiivinen, jolloin sen voi tarvittaessa käydä aktivoimassa (Add Porduct/Licence) lisää tuote tai aktivoi rooli.