Kirjaudu Pelipaikkaan luomillasi käyttäjätunnuksilla (sähköpostiosoite ja salasana)

https://fin.ma.services/

Tai rekisteröidy uutena käyttäjänä (rekisteröinti ohjeet löytyvät seuraavasta linkistä tarvittaessa)

https://fi.support.fifaconnect.org/solution/articles/7000009629-rekister%c3%b6ityminen-pelipaikka-j%c3%a4rjestelm%c3%a4n-k%c3%a4ytt%c3%a4j%c3%a4ksi

Ohjeen esimerkkihenkilö lisää itselleen valmentajaroolin.

Valitse sivun oikeasta laidasta kohta Lisää valmentaja rooli (Add Coach Role).

Koska henkilö on jo rekisteröitynyt edetään Henklötiedot - Yhteystiedot -sivuilta "Jatka" kuvaketta painamalla.

Henkilö voi toimia valmentajana toisessa seurassa, kun missä hän esimerkiksi pelaa itse. Valitse se seura jossa henkilö toimii valmentajana ja se laji, jota hän valmentaa.

Seuraavalle sivulle henkilön itse ei tarvitse merkitä mitään. Valitse "Jatka".

Piiri tai liitto lisää valmentajalle lisenssin, jonka hän on suorittanut.

Seuraavalle sivulle henkilön ei tarvitse lisätä mitään. Valitse "Jatka".

Rekisteröinti valmentajana on nyt suoritettu, ja se on lähetetty käsiteltäväksi siihen seuraan, jonka henkilö valitsi (kohdassa 3 Rekisteröinti).

Kun seura on käsitellyt rekisteröinnin hyväksymällä sen, etenee se käsiteltäväksi siihen piiriin, johon henkilön valitsema seura kuuluu. Kun piiri

on käsitellyt rekisteröinnin hyväksymällä sen,etenee se vielä lopulliseen hyväkyntään liittoon.

Piiri ja liitto tarkastavat, että henkilön valitsema valmennustaso pitää paikkansa.

Kun palaat takaisin omalle etusivullesi, rekisteröinti näkyy tilassa "Pending/Odottaa".

Kun liitto ja/tai piiri ovat käsitelleet rekisteröinnin hyväksyttävästi, muuttuu rekisteröinnin status Aktiiviseksi.