Kirjaudu Pelipaikkaan tunnuksillasi.

https://www.palloliitto.fi/pelipaikka

Pelaaja on aktiivinen (Active), kun hänellä on kuluvalle kaudelle voimassa oleva pelipassi.

Pelaajalle voi ostaa vakuutuksen kun hänellä on voimassa oleva pelipassi (tai pelipassin oston yhteydessä)

Jos pelaajan voimassa olevaan vakuutukseen halutaa korotus, voi pelaaja itse ostaa vakuutuksen korotuksen eli korottaa vakuutuksen suppeasta laajaan.

Valitse "Add Product/Licence" (valitse tuote)

Valitse vakuutus.

Seuraavasta linkistä löydät sivuiltamme tietoa vakuutuksista ja niiden sisällöistä.
https://www.palloliitto.fi/pelipaikka/kauden-2017-pelipassi-ja-vakuutukset

"Täppää" sen vakuutuksen kohdalta tyhjään ruutuun, minkä vakuutuksen valitset.
Valitse "Maksa nyt"

Valitse "Proceed to Payment and Submit to Club" (Jatka maksamaan)

Voit valita maksutava.

Klikkaamalla pankkisi logoa, pääset oman pankkisi verkkomaksupalveluun.

(Jos et maksa laskua itse, klikkaamalla tilisiirto kuvaketta voit lähettää maksulinkin eteenpäin maksajan sähköpostiin)