Kun sinulla on käyttäjätunnukset, kirjaudu niillä Pelipaikkaan.

Klikkaa ratas -kuvakkeesta (sivun oikea ylälaita)

Sinulle aukeaa valikot

- Omat tiedot

- My Registrations

Omat roolit

-Yhteystiedot

"Omat tiedot" otsikosta klikkaamalla pääset seuraavaan tilaan.

Valitsemalla "muokkaa tietojasi"

Voit muokata rekisteröintitietojasi eli etu- ja sukunimeä sekä vaihtaa salasanan.

Muista päivittää tekemäsi muutokset.

Näet tältä sivulta myös nykyiset roolisi, joiden mukaiset oikeudet sinulle on myönnetty järjestelmään.

Kun valitset "Omat roolit" ja "vaihda roolia", niin pääset omilta sivuiltasi seurakäyttäjän rooliin ja

saat seurakäyttäjä ominaisuudet näkyville.

Sivun vasemman laidan valikoista sinulle aukeavat ne kohdat joihin seura-/joukkuekäyttäjäoikeuksillasi

sinulla on valtuudet.