Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt Pelipaikkaan, tee ensin rekisteröinti ja luo itsellesi käyttäjätunnus ja salasana (sähköpostiosoite ja salasana).

Mikäli olet jo rekisteröitynyt,kirjaudu käyttäjätunnuksellasi (sähköpostiosoite ja salasana) ja jatka esimerkkikuvasta numero 4-13 ja valitse "Rekisteröi itsesi"

Aloita rekisteröinti (jos et ole aiemmin rekisteröitynyt) Pelipaikan kirjautumis-/rekisteröinti sivulta.

https://fin.ma.services/

Kuva 1

Syötä sähköpostiosoitteesi, Sukunimi, Etunimi. Luo salasana, joka on vähintään 8 merkkiä pitkä, sisältää ainakin yhden Ison kirjaimen, sisältää ainakin

yhden pienen kirjaimen, sisältää ainakin yhden merkin (joka ei ole kirjain) esim. numero tai erikoismerkki.

Muista hyväksyä ehdot.

Kuva 2

Siirry sähköpostiisi, jonne järjestelmä on lähettänyt sinulle tilin aktivoimislinkin.

Kuva 3

(Jos olet aiemmin ollut rekisteröitynyt Palloliiton järjestelmän, eli sinulla on jo PalloID numero, valitse "Liitä aiempaan rekisteröintiin". (ohjeet erikseen seuraavasta linkistä)
Linkki ohjeeseen: https://fi.support.fifaconnect.org/solution/articles/7000009187-liit%c3%a4-aiempaan-rekister%c3%b6intiin

Tämän jälkeen voit rekisteröityä joukkueen toimihenkilöksi Kuvien 14-23 mukaisesti)

Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt Palloliiton järjestelmään (tai sinulla ei ole ennestään luotuna mitään roolia (pelaaja, erotuomari, valmentaja)), aloita rekisteröinti kohdasta "Rekisteröi itsesi".

Jos sinulla on aiemmin ollut PalloID eli olet joskus rekisteröitynyt Palloliiton järjestelmään jollain roolilla (esim. pelaaja, erotuomari, valmentaja), niin valitse "Liitä aiempaan rekisteröintiin" (syötä PalloID ja syntymäaika muodossa vvkkpp ja voit hypätä ohjeissa kuviin numero 14-23 ).

Kuva 4

Kuva 5

Valitse "Joukkueen toimihenkilö".

Kun et ole aiemmin rekisteröitynyt Palloliiton järjestelmään, aloita syöttämällä henkilötietosi ja yhteystietosi.

Kuva 6

Kuva 7

Syötä yhteystietosi ja valitse "Jatka".

Kohdassa 3. Rekisteröinti

Kun olet valinnut rekisteröinniksi Joukkueen toimihenkilön, valitsee järjestelmä sen sinulle tässä vaiheessa automaattisesti.

Kohtaan "Organisaatio", valitse se seura, jossa toimit joukkueen toimihenkilönä (aloita kirjoittamaan seuran virallista nimeä, niin järjestelmä etsii vaihtoehdot).

Kohtaan Kategoria, valitse "Huoltaja".

Muita vaihtoehtoja: (Team Leader=Joukkueenjohtaja)

Kuva 8

Kuva 9

Toimihenkilölle ei vaadita dokumentteja, joten valitse "Jatka".

Toimihenkilön rekisteröinnissä ei vaadita Pelipassin ostoa, joten kohtassa "Tuotteet" voit jatkaa eteenpäin.

Kuva 10

Kuva 11

Kuva 12

Rekisteröinti on nyt lähetetty seuran käsiteltäväksi.

Kun seura on käsitellyt rekisteröinnin, saa toimihenkilö oman PalloID numeron (jolla hänet voi lisätä Taso järjestelmään

joukkueen pöytäkirjaan).

Joukkueen toimihenkilön rooli aktivoidaan vuosittain.

Kuva 13

Ohjeet henkilölle, jolla on jo entuudestaan PalloID numero ja kirjautuu luomillaan tunnuksilla Pelipaikkaan (ja/tai liittää aiemmat tiedot käyttäjätunnustensa alle).

Kun olet liittänyt aiemmat tiedot käyttäjätunnustesi alle, voit jatkaa tästä rekisteröintiä joukkueen toimihenkilöksi.

Kuvat 14-23

Kuva 14

Kuva 16

Kuva 17

Kuva 18

Kuva 19

Kuva 20

Kuva 21

Kuva 22

Kun seura on käsitellyt tehtävän, näkyy seuran toimihenkilöstatus aktiivisena.

Toimihenkilöstatus uudistetaan vuosittain.

Kuva 23