Kirjaudu Pelipaikkaan seuran käyttäjätunnuksillasi.

Valitse valikosta "Henkilöt" ja sen alta "Lisää joukkuetoimihenkilö".

Syötä toimihenkilön tiedot ja Yhteystiedot.

Tämän jälkeen, kohdassa "rekisteröinti" valitaan "Kategorian" alta valikosta toimihenkilön tehtävä. Tässä tapauksessa rekisteröimme toimihenkilöksi huoltajaa, joten valitsemme "Huoltaja"

Muita vaihtoehtoja:

image

Huoltajan rekisteröintiin ei tarvita dokumentteja, joten valitse "Jatka".

Toimihenkilörekisteröintiin ei liity maksuja, jonten valitse "Jatka".

Tässä vaiheessa toimihenkilölle on muodostunut PalloID numero, joka syötetään Taso-järjestelmään pöytäkirjoja laadittaessa.