Kun olet jo rekisteröitynyt Pelipaikkaan käyttäjänä, jonka alle olet jo rekisteröinyt alaikäisen pelaajan/pelaajia, pääset navigoimaan Pelipaikassa omien tietojesi ja pelaajien tietojen välillä seuraavasti.

Kun kirjaudut Pelipaikkaan, aukeaa sinulle "Omat rekisteröintini" sivu, jonka alla näet kaikki käyttäjätunnustesi alla olevat pelaajaksi tai toimihenkilöksi tai erotuomariksi rekisteröidyt henkilöt ja pääset uusimaan heidän rekisteröintejään (ostaa pelipassin ja -vakuutuksen) sekä lisäämään heille toisen pelaajaroolin (jalkapallo <-> futsal) tarvittaessa.

(Jos olet perustanut itsellesi pelaajaroolin, erotuomariroolin, valmentajaroolin tai seuran/joukkueen toimihenkilöroolin, jolloin sinulle on muodostunut PalloID numero, näkyy se myös tällä sivulla.)

1.

Kun haluat siirtyä omalle etusivullesi, klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa "rataksen"-kuvaa ja valitse "Käyttäjän etusivu".

2.

"Ratasta" klikkaamalla aukeaa sinulle valikko, josta pääset valitsemaan eri toimintoja.

3.

Jos valitset "Omat rekisteröintini", sinulle aukeaa tuo äskeinen "Omat rekisteröintini"-sivu, jolta näet kaikki rekisteröintisi alla olevat pelaajat (aloitussivu).

"Käyttäjän etusivun" valitsemalla sinulle aukeaa valikko, jolta voit valita seuraavat vaihtoehdot.

4.

Jos valitset "Rekisteröi itsesi", pääset perustamaan itsellesi pelaajaroolin, valmentajaroolin, erotuomariroolin, joukkueen toimihenkilöroolin tai seuran toimihenkilöroolin.

Jos valitset "Alaikäisen lapsen rekisteröinti", pääset rekisteröinmään (ostamaan pelipassin ja -vakuutuksen) sellaisen alaikäisen pelaajan, jolla ei ole entuudestaan PalloID numeroa, eli jota ei ole aiemmin vielä rekisteröity järjestelmään.

Jos valitset "Liitä aiempaan rekisteröintiin" voit liittää oman käyttäjätunnuksesi alle itsesi, jos sinulla on jo PalloID tai sellaisen alaikäisen pelaajan, jolla on jo PalloID numero eli hänet on aiemmin rekisteröity järjestelmään.

Huomioithan, että jos pelaaja on jo liitetty jonkun toisen käyttäjätunnuksille, ei häntä voi uudestaan lisätä toisen käyttäjätunnuksen alle.

Liittäminen aiempaan rekisteröintiin tapahtuu syöttämällä pelaajan PalloID numero ja hänen syntymäaikansa niille varattuun kenttään (muista syöttää syntymäaika muodossa vvvvkkpp).

Jos valitset "Hae käyttöoikeuksia", voit hakea seuran käyttöoikeuksia järjestelmään valitsemalla organisaation, eli sen seuran, johon haet käyttäjäoikeuksia.

5.

Jos haluat rekisteröidä itsesi pelaajaksi, valmentajaksi, erotuomariksi tai joukkueen toimihenkilöksi navigoi "rataksesta" itsesi "Käyttäjän etusivulle", valitse "Rekisteröi itsesi" ja

valitse millä roolilla rekisteröit itsesi.

(jos et ole vielä aiemmin lisännyt henkilötietojasi järjestelmään, pitää ne tässä vaiheessa lisätä.)

6.

Seuran toimihenkilövaihtoehtoja ja työtehtävät Pelipaikassa:

Seuran pääkäyttäjä (hakemuksen hyväksyy Suomen Palloliitto)

• Raportit

• Käyttöoikeuksien hallinta

Seuran sihteeri (hakemuksen hyväksyy seuran pääkäyttäjä)

• Raportit

• Seuran tietojen muokkaus

• Seura ja joukkuetoimihenkilöiden rekisteröinti

• Henkilötietojen pyytäminen

Seurakäyttäjä (hakemuksen hyväksyy seuran pääkäyttäjä)

• Raportit

• Henkilötietojen pyytäminen

• Amatööri- ja harrastepelaajien rekisteröinti

• Valmentajien rekisteröinti

Seuran sopimuspelaajien käsittelijä (hakemuksen hyväksyy seuran pääkäyttäjä)

• Raportit

• Sopimuspelaajien hallinnointi

Seuran rahastonhoitaja (hakemuksen hyväksyy seuran pääkäyttäjä)

• Maksujen käsittely

Joukkueen toimihenkilövaihtoehtoja