Kun toinen seura on aloittanut pelaajan määräaikaisen siirtopyynnön, saapuu pyyntö sen seuran työpöydälle, jolla on pelaajan pelioikeus.

Valitse "Näytä ja hyväksy"

Kohdasta "määräaikaisen pelaajasiirron tiedot", löydät siirron aloitus ja päättymispäivän (siirto astuu voimaan aikaisintaan sen maksuhetkestä) ja pääset käsittelemään siirtoa "Hyväksy määräaikainen pelaajasiirto" tai "Hylkää määräaikainen pelaajasiirto".

Valittu "Hyväksy määräaikainen pelaajasiirto".

Kun pelaajan määräaikainen pelaajasiirto on hyväksytty nykyisen seuran toimesta, siirtyy tehtävä sen seuran työpöydälle käsiteltäväksi, joka on pyytänyt pelaajan pelilupaa.

(Erillisestä ohjeesta Määräaikaisen siirron käsittely (seura, johon pelaaja menossa lainalle käsittelee siirtoa), löytyy ohjeet, miten toimia kun pelaajan voimassa oleva seura on käsitellyt

määräaikaisen siirtopyynnön ja se menee käsiteltäväksi seuraan, johon pelaaja on tulossa määräajaksi lainalle)