Kirjaudu Pelipaikkaan luomillasi käyttäjätunnuksilla.

Jos käyttäjätunnuksillesi on jo lisätty alaikäinen pelaaja/pelaajia, voit seuraavin ohjein lisätä vielä uuden pelaajan.

Sivu aukeaa omat rekisteröintini sivulle, jossa ovat jo aiemmin luomasi henkilöt.

Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta "rataksen" kuvaa.

Valitse "Käyttäjän Etusivu"

Kun pelaaja on pelannut aikaisemmin, on hänellä jo PalloID numero.

Valitse tällöin "Liitä aiempaan rekisteröintiin" (jos pelaaja ei ole aiemmin pelannut, ei hänellä ole vielä PalloID numeroa, valitse tällöin alaikäisen lapsen rekisteröinti. Ohjeet: https://fi.support.fifaconnect.org/solution/articles/7000009191-rekister%C3%B6inti-alaik%C3%A4isen-lapsen-rekister%C3%B6inti )

Jatka rekisteröintiä seuraavien ohjeiden avulla. Aloita alla olevan linkin ohjeiden kohdasta numero 8.

https://fi.support.fifaconnect.org/solution/articles/7000009603-rekister%C3%B6innin-uudistaminen-pelaajalle-joka-on-pelannut-aiemmin-