Se seura, jossa pelaaja aloittaa futsalin pelaamisen, pyytää pelaajan tietoja siitä seurasta, jossa pelaaja on aktiivisena pelaajana (tai jossa hänellä on viimeksi ollut pelioikeus).

Pelaaja etsitään, joko PalloID:llä tai hänen nimellään. Kun pelaajan tiedot on löydetty jatketaan kohdasta 'Näytä'.

Tuon jälkeen voi vielä tarkistaa että kysessä on sama pelaaja.
Jos tiedot ovat oikein, valitse "Lähetä pyyntö".

Kun seura, josta pelaajan tietoja ollaan pyydetty, on hyväksynyt tietoihin pääsyn, tulee tästä ilmoitus sen seuran työtehtäviin joka pyysi tietoja.
Nyt uusi seura pääsee  lisäämään pelaajalle toisen lajin.

Valitse "seuran työtehtävät" välilehdeltä 'Näytä ja suorita'.

Valitse "Add Role".

Valitse "Futsal" ja pelaajan taso, joka hänellä on lajissa futsal.
(Mikäli pelaaja onkin jo aktiivisena lajissa futsal, järjestelmä herjaa tästä ja seuran tulee aloittaa pelaajasiirto tai tarkistaa
onko pelaaja jos rekisteröity seuraan aiemmin)

Valitse 'Jatka' ja pääset valitsemaan tarvittavat tuoteet (futsal pelipassi ja /tai -pelipassivakuutus).

Jos pelaajalla on jo aktiivinen rekisteröinti kuluvalle kaudelle, on rekisteröinti ilmainen.